Tune up your site with Remnant, a versatile and modern theme that really rocks.

Listen to our latest album

Upcoming concerts

Latest Music Videos

I will always love you 04:35
Remnant is one theme you will love. From its easy-to-use Gantry 5 interface to its powerful particles.
Because I'm happy 04:06
Make your fans happy with this beautiful, all-in-one theme that is as versatile as your music collection.
Smells like teen spirit 04:38
A great theme is timeless. It captures the essence of your brand and elevates it for years to come.
Can’t touch this! 04:38
With drag-and-drop configuration and mobile-friendly elements throughout - You CAN touch this!
Concert Photos
Many incredible memories with our fans at each concert. Check out our latest photos below.

Da var det Spring Nat's på Gardermoen 8 og 9 mai. Vi hadde med oss følgende personer.

  • Karl Dag Gursli, Fører
  • Svein Kåre Gursli, Crew Cheef
  • Paul Gursli, ATV sjåfør
  • Stian Hendriksen, Kokk
  • Odd Rune Olsen, Crew, Motor Guru
  • Birger "Bigga" Inge Klingsheim, Crew, Strap in master.

Vi har noen bilder som vi skal legge ut når vi er klar. Følg med.

Torsdag 6/5

Jeg og Svein Kåre reiste fra Klepp stasjon ca kl 15.30 og tok veien via Undheim før vi tok fatt på E39. 

Hadde middag på Cinderella, men maten hadde stått på varming i lang tid. Så det var ganske tørt. Kjøpte deretter mat på Eurospar slik at vi hadde mat til forkost på fredagen.

Ankom Gardermoen ca kl 00.00, vi bestemte oss da for å legge oss til å sove og reise inn til banen dagen etterpå.

Fredag 7/5

Kom oss inn på området i halv ti tiden og fikk beskjed av Grete at plassen vår ikke var helt klar enda, de måtte soba litt fyste. Så me lagte frokost og satt å frøs i sola. Etter en stund stå var plassen vår sopt så vi kunne få plassera semi'en.

Vi kunne ikke få satt opp hele teltet alene, men vi gjorde de forbredelsene vi kunne. Og mens vi ventet på Paul og Stian hadde vi oss en øl. De kom i 2 tiden så da kunne vi begynne å sette opp teltet.

Odd Rune og Bigga skulle komme med fly litt over ni, men det tok sin tid før de var på plass. Da hadde vi allerede fått gang på varmeovnen som Bigga har jobbet med i vinter. Kom veldig godt med på en kald fredag kveld.

Lørdag 8/5

Dette var dagen vi hadde ventet på. Forhåpentligsvis skulle jeg få B lisensen min i løpet av dagen.

Fra kl 8 så var det lisenskjøring for de som hadde vært på kurs i grendahuset på Olaløkka. Så var det førermøte klokka 9.30 for så å kunne starte løpet kl 10. Nå viste det seg at banen var for kald også hadde de ikke "lima" enda. Så løpslederen sa at det ikke ble kjøring før kl 11. Det skulle vise seg at det tok litt lenger tid enn det. 

Men så var løpet idag, vi skulle ikke ut før etter første runde da det sikkert var litt for glatt for oss så tidlig. Men etter at en liten blå ford escort hadde lagt en oljestripe på 900 meter ble det sanering, og det tar jo som kjent laaaaaang tid.

Så var vi klar og jeg satt i bilen på plata. Syns at burnouten gikk bra, forholdsvis bra start. Men veeeldig glatt. Var nesten over i høyre bane før jeg fikk rettet den opp igjen og kom i mål. Men ikke godkjent så ikke lisens denne gangen.

Andre drag gikk ikke som forventet det heller, for her slo blekket ut i kompressoren og måtte slå av før staging. Så da var det bare å "hooke" på og dra bilen tilbake til pit.

Tredje drag gikk det heller ikke bedre, hadde problemer med å få slått av fuel'en men greide det til slutt. Da vi tok av panseret fikk vi se at blekket hadde blitt slått ut og at metanoltanken hadde en bule. Det ble konstatert at det var flammen som kom ut fra hullet i blekket som hadde antent metanolen vi utluftingsventingen i taken. Så det var grunnen til at jeg ikke kunne slå av metanolen før jeg slo av tenningen. Så da var det bytte av blekk, ny pakning mellom under kompressoren og "work on fueltank with rubber hammer", det tok 20 minutter. Takk til Svein Kåre, Odd Rune og Bigga.

Odd Rune konstaterte at motoren fikk for lite metanol og anbefalte at vi byttet dyse slik at motoren fikk mye mer metanol. Klasseverten var etter oss om vi var klar, for dette kom til å blir den siste sjangsen for dagen da de bare skulle kjøre en runde til med NM klassene.

Fjerde drag. Kom inn på startplata, fikk gjort en bra burnout. I stage og dro på. Følte det gikk veldig så bra, men så av teamet at det ikke var helt bra alikevel. Tiden var 10.489. Så da satt jeg det slukkøret og tenkte på at jeg fikk gjøre det bedre dagen etterpå.

Så etter en stund så dukket Tommy opp, han som var den som skulle avgjøre om lisensen var i boks eller ikke, med en utstrakt hånd og gratulasjon om at jeg hadde greit lisensen.Kan tro jeg ble glad, jippi nå var jeg klar til å kjøre Top Sportsman. 

Da sekreteriatet var stengt for dagen, 16.00. Så jeg måtte melde meg på løpet på søndagen.

Søndag 9/5

Oppe og klar kl 7.30, fikk rydde "fest bordet" og kokt kaffi før sekreteriatet åpnet kl 8.

Førermøte kl 9 og kjøring kl 9.30, så var det bare og gjøre seg klar.

Første kvaldrag gikk greit, hadde en reaksjonstid på 0,544, men dårlig slutttid. Hadde en lei tendens å å gire ned i 1 igjen. Og løste ut skjermen, fikk anbefalt av Bigga at det ikke var noe vitsi å løse ut denne for hver gang. Det er jo ganske mye jobb å pekke den.

Andre kvaldrag gikk også greit, hadde en reaskjonstid på 0,584, men dårlig slutttid. Men må ta og amputere høyre armen etter at 2 gir er lagt inn. Ble kval 7'er og dermed med i elmineringen. 

I elimineringen gikk alt som kunne gå galt galt, var den siste til å gå inn i stage. For så å gå inn i deep stage. Blingset der og fikk en reaskjonstid på 1,xx, som angir det vi sier "et full grønnt tre". Men slutt tiden ble 10,4, men desverre ikke videre. Så da var det bare å ta av seg kjøredressen og begynne å pakke.

Retter en stor takk til Odd Rune for hjelp til å få motoren til å gå slik den gjorde mot slutten av stevnet. Og til Stian for en veldig god forpleining. 

For som Svein Kåre sa det, det har vært en lærerik helg.

Ser frem til Summer Nat's i juni.

Karl Dag, mandag 10/5

 

Rock out to your favorite track on any website.

Audio Player and Mini Player particles support SoundCloud, External, and Local audio files.

Singles
The latest new songs from your favorite artists.
Album Record

Illenium - With You
2016
Album Record

You Can't Stop Me
2014
Album Record

Heathens
2016
Album Record

Zombie Apocalypse
2015
Album Record

Overcome
2012
Album Record

Tormented Odyssey
2013