Tune up your site with Remnant, a versatile and modern theme that really rocks.

Listen to our latest album

Upcoming concerts

Latest Music Videos

I will always love you 04:35
Remnant is one theme you will love. From its easy-to-use Gantry 5 interface to its powerful particles.
Because I'm happy 04:06
Make your fans happy with this beautiful, all-in-one theme that is as versatile as your music collection.
Smells like teen spirit 04:38
A great theme is timeless. It captures the essence of your brand and elevates it for years to come.
Can’t touch this! 04:38
With drag-and-drop configuration and mobile-friendly elements throughout - You CAN touch this!
Concert Photos
Many incredible memories with our fans at each concert. Check out our latest photos below.

Da var det Spring Nat's på Gardermoen 2 og 3 mai. Vi hadde med oss følgende personer.

  • Karl Dag Gursli, Fører
  • Svein Kåre Gursli, Crew Cheef
  • Paul Gursli, ATV sjåfør
  • Stian Hendriksen, Crew
  • Frode Sandvik, Crew
  • Birger "Bigga" Inge Klingsheim, Crew
  • Ingebjørg Klingsheim, Crew

Vi har noen bilder og filmer som vi skal legge ut når vi er klar. Følg med.

Torsdag 30/4

Avreise fra Svein Kåre ca 12.30. Da var det Karl Dag, Frode og Svein Kåre som var på plass i semi'en. Vi kjørte stansmessig og tok turen via Stangeland før vi kom oss utpå E39. På Kiwien på Ålgård ble det bunkret mat og øl, før turen gikk videre østover. Så da var det bare å åpne ei øl, og sette seg godt tilrette i stolen i Daf'en. Måtte stoppe på Statoilen i Lyngdal for da var jeg og Frode ganske gule i auene.

Så ble det en sen middag på Cinderella. Der måtte jeg ta bilde for hengeren hadde ikke vært på brokelandsheia på nesten ett år. De var da vi fikk øye på den gamle bussen vår, den har nå gått inn i rally tjeneste. Det var godt å se at den var i bruk.

Ankom Gardermoen i halv eleve tiden, vi var de første og fikk god plass rett bak speakerbua. Fikk koblet til strøm, 500 watt lys og satte oss i plastikkstolene. Det gikk ikke lenge før Erlend og Ivar fra NDRG dukker opp med øl i handa. De var glade at "jesus" bilen som alle snakket om hadde endelig ankommet. Klokka ble halv 2 før vi var i seng, og det var på tide. Det var jo ikke mer en ca 6 grader ute, så det var godt å krype ned unde dyna.

Fredag 1/5

VI lå litt frampå i dag, var ikke oppe før i 9 tiden. Men for et vær vi sto opp til, sol å greier. Så var det å begynne å pakke ut, å få opp teltet. Frode gikk igang med anleggsarbeid for det var en ganske go grop rett der vi skulle ha teltgulvet. Så med medbrakt spade og søppelkasse fraktet han en god del masse. Så neste gang må vi huske å ta med ei raga. Så ble det laget frokost før vi tok til med å sette opp teltet.

Det var den første gangen vi skulle sette opp teltet på egenhånd, så litt småpludring ble det jo før vi fikk de opp. Fikk på plass gulvet før vi kunne "flytte inn".

Paul og Stian + ATV ankom i ca fire tiden, så da måtte vi få gang på grillen før Stian skulle på lisenskurs på Olaløkka Grendahus. Fikk så hentet papirene før vi dro Willys'en bort til teknisk. Måtte gjøre noen endringer til neste stevne men det var utført godt arbeid. Så da var vi klar på den tekniske siden.

Fikk besøk av Morten Steinskog og venner, de ankom i buss. Fikset strøm og team billetter til de.

Kl 2100 skulle jeg har blindtest og pakking av bremseskjerm. Jeg møtte opp ved sekreteriatet, men der var det bare jeg og IA. Det kom omsider noe flere med da var klokka kvart over. Før blindtesten så måtte jeg iføre meg hele "uniformen" før jeg ble spendt fast i fører setet. Den første delen var at jeg fikk spørsmål om hva jeg skulle gjøre i en sikkerhetssituasjon, feks ved brann. Feilet på den første gang da jeg sa at jeg ville stoppe fuel tilførselen først, da jeg skulle heller sagt utløse bremseskjerm før fuel. Så var det selve blindtesten. Ble blindet før jeg fikk en tenkt situasjon som jeg skulle reagere på, første gang "brant" jeg inne. For da fikk jeg ikke tatt ned nettet på førersiden. Var litt stresset kan du si. Neste gang fikk jeg det til, og greide å komme ut på 12 sekunder. Så jeg fikk godkjent. Så da var det bare 3 drag som skulle gjennomføres før jeg hadde B4 lisensen. 1 drag er for å teste forståelsen av lysene på treet, 2 drag er full gass fram til 200meter, 3 drag er full drag med bremseskjerm og under 10 sekunder ET.

Vel, da var det bare å åpne ei øl. Og glede seg til morgendagen.

Lørdag 2/5

Det som skulle skje først idag var at Stian skulle ha lisenskjøring, med Vivaroen til Svein Kåre. De skulle ha førermøte kvart på 8. Jeg skulle ikke ha førermøte før kl halv 10. Fikk med meg lisenskjøringen til Stian, men lurte litt da jeg hørt en del vassere maskin kjøre fram på startplata. Så da måtte jeg sjekke med løpsleder/ia for å sjekke om jeg også skulle vært klar i denne tiden. Men nei, jeg skulle heldigsvis ikke være på plass på halv ti.

Halv ti fikk jeg vite at jeg skulle kjøre etter at Top Sportsman hadde kjørt. Så var vi i oppleininga og var klar. Men så skjedde det at motoren i en bli eksploderte, den mistet hele innholdet. Veiv og stempler lå i en haug under. Ole A. Marthinsen sa at han ikke hadde sett det verre noen gang. Så vi måtte vente en god stund. Fikk gode råd og hjelp fra Bigga, så første drag gikk veldig bra. Dette var kjekt. De sa at hvis ikke øyrene hadde vært der så hadde smilet litt gått rett rundt. Så var det venting og venting. Både pga været og sanering. Vi fikk kjørt det 2 draget ogs, det også gikk også veldig bra. Etter en stund med litt regn/tørk fikk vi en god byge. Det gikk ganske raskt å få tørke denne også. Så da var vi klar til det siste draget.

Vi sto i oppleininga og var andre bil så skjedde det som ikke skulle skje. En corvette traff railen på begge sider og ambulansen ble sendt ut, det gikk bra med fører. Men bilen gikk det ikke så bra med, nybygget og alt. Så da var dagen over for dragracing. Men vi ble lovet at vi skulle få kjøre først på søndag.

Så etter en god dag, med mye venting, smakte øllet ekstra godt. Og Frode grillet koteletter og kartofler.

Det ble sent i seng, ca halv 2. Frode var den siste til å finna sengå, måtte jo sjekke ud pubben. Han fant ut at de tok kort, så da var alt på g.  

Søndag 3/5

Var litt vanskelig å få opp øyene idag. Fikk varmkjørt i solå, så nå skulle vi bare kjøre dette siste draget og ikke kjøre mer for helgen.

Så fikk jeg et par skiver fra "mor" Frode for jeg gikk på førermøtet. Så var vi i oppleiningå ca ti på ti. Nå var jeg klar. Men det skulle ikke gå min vei. Først så skulle plent en annen bil ut før meg som greide å låse fremhjulene rett før 400 metern, som medførte sanering og ventetid. Dessuten hadde Bigga reist. 

Tok burnout fra 1 gir for så å gå til 2 gir. Bakket tilbake, var ganske treg før jeg kom i stage. Drog på, glapp på gasspedalen, var nerme railen, gasset på igjen. Løste ut bremseskjerm rett etter 400 meteren. Var ikke fornøyd, for jeg kjente ingen virkning av bremseskjermen. Fikk spørsmål fra Paul om jeg hadde utløyst skjermen, hadde jo det. Men det viste seg at den ikke ble utløst selv om jeg hadde trukket i wireen. ET var 11 og noe, altså ikke under 10.

Sjekket med IA om det var godt nok. Det var det ikke. Måtte løse ut skjerm og ET måtte være under 10. Vel vel. Så viste det seg at wiren til skjermen var morken og dermed for kort. Så vi kunne ikke ta et nytt forsøk før dette var rettet. Dessuten hadde vi ikke nådd det, for elimineringen skulle snart begynne.

Så da var det bare å rydde i sammen. Grille på den åpne plassen, Få seg en dusj. Reise hjem. Med middag på Cinderella. Var hjemme i halv ett tiden.

Vil takke alle som var med, bra jobba. Spesiell takk til Bigga for godt støtte og råd.

Karl Dag, mandag 4/5 2009

Rock out to your favorite track on any website.

Audio Player and Mini Player particles support SoundCloud, External, and Local audio files.

Singles
The latest new songs from your favorite artists.
Album Record

Illenium - With You
2016
Album Record

You Can't Stop Me
2014
Album Record

Heathens
2016
Album Record

Zombie Apocalypse
2015
Album Record

Overcome
2012
Album Record

Tormented Odyssey
2013